Friday, September 25, 2009

Hvorfor bry seg om norske kunstnere?

Nå er de alle indignert over at FRPere unner seg en liten feiring over Sponheims bortgang. Stakkars; han ligger nede. Jeg må si dette var stort, det heter demokrati, velgerne har talt Sponhein/ Venstre. Dere er ferdig. Og kunne vi kvitt de andre mellompartiene, vil vi få et skikkelig topartisystem. Høyre og FRP en blokk, og hvis ikke Høyre legger av seg arrogansen, så går de samme veien som Venstre.

Så har "åndseliten" funnet en ung FRP dame, som ikke sier noe pent om bøker. Selvfølgelig bevisst mistolket hva hun sa.

Mette H. fra Molde, mente sikkert norske subsidierte "forfattere," som sleiker makta oppetter ræva, sammen med norsk presse, som angriper et parti som aldri har hatt regjeringsmakt, og driver valgkamp for de rødgrønne uten kritisk blikk. Det er ikke kultur, men ukultur, det var slik det var i Sovjet Unionen, og slik det har blitt under Putin.

I USA gjorde en kvinnelig journalist en undersøkelse av en del forfattere, og hun fant en som "hardly could cross the street alone." Hun spurte: "Why would you read this mans book."

Ja, hvem skulle bry seg om norske "kunstnere," lese deres bøker, når de har ukritisk mobilisert til fordel for makta, og aldri skriver noe som fornærmer dem, for å smiske med Giske? Ellers har de malere, som maler ironiske bilder av opposisjonen, ikke makta. Norsk ”åndselite” kjøpt og betalt, som akademia, og alle "ekspertene," som drev valgkamp for de rødgrønne. I USA skaffer folk seg et levebrød ved å karikere presidenter og visepresidenter. Ikke i Norge hvis de er sosialister, da forsvarer de dem med nebb og klør. Det er ganske patetisk.

----------------

Skrevet av Jan Johansen Document.no
Jeg syntes det var så godt sagt at jeg kopierte hele innlegget.

1 comment:

  1. Jeg synes det er tøft gjort å debattere kunst på denne måten. Jeg skjønner at det kan være vanskelig å forstå.

    ReplyDelete