Saturday, September 26, 2009

Dagsrevyens brønnpissing

Det begynner å bli et mønster, Ark Dagsrevyen brønnpisser. Neida, Jon Gelius og hans undersotter tømmer ikke blæra helt og holdent - kun en liten skvett nå og da. For de tenker langsiktig. De satser på at før eller siden vil brønnen bli så forurenset at den ikke lenger kan brukes.

Brønnen er naturligvis Fremskrittspartiet. I dagens Dagsrevy pisset de litt igjen. Formålet med reportasjen om Fremskrittspartiets Mette Hanekamhaug var åpenbart å fremstille 22-åringen som kunnskapsløs, nesten litt dum. Jeg vil tro det var mange sosialister som satt der i godstolen og flirte skadefro. Kanskje til de oppdaget at de selv neppe hadde klart å svare rett på de fleste spørsmålene Hanekamhaug fikk.

Dagsrevyen kunne ha stilt de samme spørsmålene til andre stortingsrepresentanter også, men det var tydeligvis ikke en del av planen. Faktisk ville det trolig ha ført til at Dagsrevyen i stedet for å treffe brønnen, hadde pisset på sine egne sko.

På Ark's hjemmeside sier nemlig pensjonerte Geir Heljesen:

- Jeg tror ikke nødvendigvis at mange av de garvede representantene på Stortinget hadde kommet så veldig mye bedre ut.

Var det en strek i regningen for Dagsrevyen at mange av seernes kommentarer på Ark's hjemmeside synes å ta avstand fra Dagsrevyens simple reportasje?

1 comment:

  1. det er klart at statsmenn og kvinner skal heller kunne løse store samfunnsproblem enn vite svar på disse type spørsmål. Vi må vite at det er forskjell på kompetansen til en ung kvinne og en eldre garvet politiker. Nå skal vi faktisk ha et folketing med folk fra både by og bygd, både kvener og samer. Både vest og østfoldinger, så at kunnskapene og fakta hos folk er varierende er ikke så rart. Du kan jo spørre de to sjaførene av bussen utafor her om de begge foretrekker sviskegrøt fremfor Multer, det er ikke sikkert akkurat det.

    ReplyDelete