Friday, September 4, 2009

Ap lover nå det samme som for 29 år siden

Norge har råd til å satse, du lever i et av verdens rikeste land, oljemilliardene gir oss økonomisk handlefrihet, vi har overskudd på statsbudsjettet, overskudd i utenriksøkonomien og store valutareserver. Staten er uten gjeld, vi kan velge vår egen fremtid. Arbeiderpartiet går inn for å gjøre Norge til et tryggere og bedre land å leve i. Vi vil gi deg et helsestell som fungerer når du blir syk, en eldreomsorg som gjør det godt å bli gammel, et velferdssamfunn der ingen møter stengte dører og kalde skuldre. Dette er kjernepunktene i Arbeiderpartiets velgergaranti. Det er dette valget dreier seg om. Hvis du gir oss din stemme kan vi vinne valget sammen og gjennomføre Arbeiderpartiets velgergaranti. Ny vekst for Norge. Arbeiderpartiet.


Dette var Arbeiderpartiets annonse i Verdens Gang 7 september 1985.

Det er 29 år siden de lovte å løse alle problemer og ga en garanti. Skal dere stole på dem nå når de gjentar det? Ikke tale om!



Hør Carl I. Hagens valgkamptale

2 comments:

  1. 29 år siden 1985? Jeg er født 1984 og skulle etter den beregningen da vært 30 år, men er altså 25.
    Men for å analysere ditt heller enkle argument må man jo sammenligne samfunnet i 1985 med i dag.
    Og det er ingen tvil om at vi lever i stor sus og dus i dag fremfor hva vi gjorde den gang. Mange flere tar utdannelse i dag enn den gang, vi lever lenger, forbruker mer og slik kan jeg fortsette. Så sånn sett kunne jeg jo like gjerne si at dette viser Arbeiderpartiet oppfyller.....

    For øvrig syns jeg det er litt merkelig at du bruker en kostnadsteller for irak-krigen da dette tilsynelatende var en Frp-blogg. Som kjent var/er Frp store tilhengere av krigen i Irak

    ReplyDelete
  2. Jo takk, man må åpenbart være 25 år og totalt hjernevasket for å få seg til å si at Arbeiderpartiet oppfyller....

    Mitt inntrykk av Ap-tilhengere er at Arbeiderpartiets politikk har blitt et slags religionssurrogat. Ap-velgere har ikke tenkt en selvstendig tanke siden Ap begynte å styre dette landet. Dere sitter der som fugleunger med gapende kjeft og svelger unna alt det dere blir servert. Det er nok det som er årsaken til at du ikke evner å se hykleriet når det udugelige Arbeiderpartiet nå lover det samme som de gjorde i 1985.

    Det er annerledes med oss som stemmer Frp. Vi tenker selv. Der finnes mange saker jeg er uenig med Fremskrittspartiet, for eksempel krigen i Irak.

    ReplyDelete